Hjälp

Registrering

För att kunna spela så måste du först registrera dig. Det är enkelt och tar bara någon minut. Klicka på knappen ”Ny spelare”. Det är inte ett krav att ange e-post adress, men vi vill starkt rekommendera att du gör det. Din e-post adress används t.ex. för bekräftelse av bokning/avbokning av tider.


Spelkonto

Spelkontot laddas med pengar med kontokort eller swish. När du sedan spelar eller bokar tider dras pengar från ditt spelkonto. Det är inte möjligt att spela eller boka om inga pengar finns på spelkontot.
Återbetalning från spelkonto medges ej. Insatta pengar kan överlåtas till annan spelare.


Fyll på ditt Spelkonto

Klicka på 'Ditt Spelkonto' och sedan på knappen 'Fyll på Spelkonto'. Välj Swish eller kontokort.
Under 'Mitt spelkonto' kan du följa alla dina transaktioner.


Bokning

För att boka en tid måste du först logga in, detta gör du genom att ange användarnamn och lösenord. För att boka tid klickar du först på den tid eller de tider du vill boka och sedan på knappen längst ned Boka markerade tider'.
Vill du se vad aktuell tid kostar håller du muspekaren över den lediga tiden.
Genom att klicka i kalendern kan du byta dag samt månad.


Dörr och ljus

Då du registrerat dig och loggat in så ser du ett nytt menyval - 'Dörr och ljus'. Där kan du öppna entrédörren och är du clubkortsmedlem kan du även öppna grinden till gymet.

Padelspel INOMHUS
Din bana kommer att tändas automatiskt 5 minuter innan din bokade tid och den släcks automatiskt 5 minuter efter. Är det bokat tiden innan eller efter din tid fortsätter banan att vara tänd tills det är obokat och då släcks belysningen.

Padelspel UTOMHUS
Utomhus öppnas grinden in till banorna 10 min innan din tid börjar och stängs 10 min efter bokad sluttid. Spelar ni på tider då ni behöver belysning kommer den att tändas 5 min innan och släckas 5 min efter, precis som inomhus.

Spelar du sista tiden för dagen är det viktigt att veta att ljuset släcks kl 00:15 och att anläggningen kommer att larmas kl 00:30.


Avbokning

För att avboka en tid klickar du på tiden i schemat och sedan på avbokningsknappen längst ned.
Fram till 8 timmar innan bokad tid har du möjlighet att få tillbaka bokningsavgiften, vilket meddelas innan du avbokar tiden. Summan återbetalas då till ditt spelkonto.
Återbetalning från spelkonto medges ej. Insatta pengar kan överlåtas till annan spelare.


Ändra dina uppgifter samt lösenord

Under 'Dina uppgifter' kan du ändra dina uppgifter, ev. köpa medlemskap och rabattkort. och även ändra lösenord.


Historik för Spelkonto

Klicka på 'Ditt Spelkonto', där kan du se historik så som bokade tider, spelade tider och påfyllning av pengar.